Acute Zorg

foto van ccu

De acute as van het Dijklander Ziekenhuis bestaat uit de Spoedeisende Hulp (SEH), Intensive Care Unit (ICU), Coronary Care Unit (CCU) en eerste harthulp. Tevens zijn de radiologie, nucleaire geneeskunde en de klinische farmacie, als ondersteunende afdelingen, onderdeel van de acute as.

 

Hoogwaardige acute zorg
Op de locaties Hoorn en Purmerend wordt door onze professionals 24/7 hoogwaardige en acute zorg geleverd. Zo behandelen we op de SEH van locatie Hoorn, na het AMC, de meeste traumapatiënten in de regio. Op locatie Purmerend is recent gebouwd aan een Acute Zorg Unit (AZU). Alle specialistische en acute zorg wordt hier geconcentreerd aangeboden. De unit bestaat uit SEH, ICU, CCU, eerste harthulp en biedt ook strokezorg.

Doordat wij de drive hebben om onze zorgverlening continue te verbeteren, wordt de acute zorg in het Dijklander ziekenhuis alleen maar beter. Bouw jij met ons mee?

 

Meer informatie
Lees verder over: werken op de SEH en ICU

Vacatures voor Acute Zorg

Staat de door jou gezochte vacature er niet bij?

Ontvang nieuwe vacatures als eerste per mail. Meld je aan voor de Job-Alert. Vacatures die voldoen aan jouw zoekprofiel worden automatisch verzonden.