Verpleegkundigen

tim

Als verpleegkundige vervul je een belangrijke rol in de dagelijkse zorg rondom de patiënt. Voor onze patiënten maak jij het verschil in hoe zij het verblijf op onze afdeling ervaren. Wij streven ernaar onze patiënten beter te begrijpen. Kennis en begrip zijn voor ons een voorwaarde om ongekend goede zorg te bieden. Je beweegt je als verpleegkundige binnen de uiteenlopende specialismen en de multiculturele patiëntenpopulatie. Je schakelt in werktempo, prioriteiten en tussen verschillende handelingen zodat de zorg voor de patiënt op een optimale manier wordt uitgevoerd.

Doorontwikkelen
Het Dijklander Ziekenhuis is een opleidingsziekenhuis waar jij écht de kans krijgt om door te groeien. Ook dát is een voorwaarde om goede zorg te bieden. Binnen onze teams gaan we starten met functiedifferentiatie MBO-HBO en er zijn allerlei specialisaties mogelijk (dialyse, oncologie, urologie, obstetrie, stroke care, kind, ICU, CCU en SEH).
Vraag ons naar de mogelijkheden of lees hier ervaringen van collega-verpleegkundigen!

Wil jij als gespecialiseerd verpleegkundige aan het werk in de acute zorg? Bekijk dan hier de vacatures van de Acute Zorg.

 

External video URL

Vacatures voor Verpleegkundigen

Staat de door jou gezochte vacature er niet bij?

Ontvang nieuwe vacatures als eerste per mail. Meld je aan voor de Job-Alert. Vacatures die voldoen aan jouw zoekprofiel worden automatisch verzonden.