Werken als flexibele medewerker

Welkom bij InZ

Je denkt na over flexibel werken. Of misschien heb je zelfs al gesloten dat je dat wilt gaan doen. Flexbureau inZ, het interne uitzendbureau van het Dijklander Ziekenhuis, bied je deze mogelijkheid. Wil je je meteen inschrijven? Solliciteer op één van de vacatures van inZ.

Afwisseling
Werken bij inZ is interessant als je van afwisseling houdt. Je krijgt de kans om op verschillende afdelingen ervaring op te doen. Daarnaast is het ideaal voor mensen die maximaal grip op hun rooster willen hebben. De beschikbare diensten zijn via een online roosterprogramma te boeken. Met een contract bij inZ is het daardoor goed mogelijk om werk en privé met elkaar in balans te brengen.

Meerdere specialismen
Zo is het bijvoorbeeld een interessante werkplek voor net afgestudeerde verpleegkundigen die in meerdere specialismen ervaring willen opdoen. Het geeft je de kans om te ontdekken welk facet van het beroep je het meest aanspreekt. Ook kun je zo ervaren op welke afdeling je het liefst wilt werken.

Kwaliteit
Flexbureau inZ zorgt dat er altijd voldoende gekwalificeerd personeel is om aan de fluctuerende zorgvraag te voldoen. Kwaliteit van zorg staat daarbij voorop. Je werkt verschillende diensten of wordt voor een langere periode aan een afdeling gematcht.

Opleidingsprogramma
Een gedegen opleidingsprogramma zorgt ervoor dat jij je kunt ontwikkelen tot allround professional. Je leert om het verschil te maken op de diverse afdelingen in huis. Onze ervaren intercedenten stemmen met je af en denken mee over jouw inwerktraject.

Functies
In het Dijklander Ziekenhuis wordt o.a. flexibel gewerkt in de functie van:

- (Gespecialiseerd) verpleegkundige
- Polikliniekassistent
- Servicemedewerker
- Afdelingssecretaresse