Facilitair

Marianne achter de balie

Werken wordt leuker en verblijven wordt prettiger door de inzet van ons enthousiaste teams. Altijd en overal zijn onze gastvrije, betrokken en vakbekwame medewerkers bezig om datgene mogelijk te maken waar het Dijklander Ziekenhuis voor staat; de belofte ‘Beter begrepen’.

 

Het verschil maken
In ons ziekenhuis draait het namelijk om de vraag: “wat is belangrijk voor de patiënt?”. Door het primaire proces te ondersteunen - daar waarde toe te voegen - zorgen wij voor een patiëntvriendelijke en veilige omgeving. Kortom als medewerker in een facilitaire rol kun jij het verschil maken voor collega’s, bezoekers en patiënten!

 

Diverse functies
Of je nu de lunch verzorgt in ons restaurant of de technische voorzieningen onderhoudt; jij levert een belangrijke bijdrage aan de beleving van onze patiënten en medewerkers. Er zijn verschillende facilitaire functies binnen ons ziekenhuis. Denk hierbij aan een logistiek medewerker, een zelfstandig werkend kok of een receptioniste. Wij hebben regelmatig openstaande vacatures binnen dit vakgebied.

Vacatures voor Facilitair

Staat de door jou gezochte vacature er niet bij?

Ontvang nieuwe vacatures als eerste per mail. Meld je aan voor de Job-Alert. Vacatures die voldoen aan jouw zoekprofiel worden automatisch verzonden.