Werken als medisch specialist

Foto van neuroloog Taco vd Ree

Het Dijklander Ziekenhuis biedt een ruim pallet aan zorg in een typisch Noord-Hollands landschap. Polders in frisse kleuren, karakteristieke steden, veel water en strakke geometrische lijnen. Lijnen die terugkomen in ons logo en tegelijkertijd staan voor de vernieuwende en toekomstgerichte aard van het ziekenhuis.

De platte organisatiestructuur en informele sfeer geven jou én je vakgroep de mogelijkheid te ontwikkelen, zonder dat hiërarchie hierin een rol speelt. Zinnige en passende zorg realiseren is hierbij ons uitgangspunt. Een stimulerende werkomgeving waarin ruimte is voor vernieuwing en ontwikkeling met én voor de patiënt.

Betrokkenheid

Op onze vier locaties werken ruim 270 medisch specialisten (voornamelijk) in loondienst binnen 26 medische specialismen. We realiseren basiszorg en complexe zorg voor een groot deel van Noord-Holland. Daar stopt onze betrokkenheid niet. Het delen van kennis, vaardigheden en (wetenschappelijke) ontwikkeling is een voorwaarde om ongekend goede zorg te bieden. Onderwijs en opleidingsactiviteiten zijn daarom gebundeld binnen een eigen expertisecentrum met skillslab, het Leerhuis.

Ambitieus en veilig

Kennis en ervaring delen we binnen negen medische vervolgopleidingen. Werken in een opleidingsziekenhuis houdt ons scherp en creatief. Gezamenlijk zorgen we voor een ambitieus en veilig opleidingsklimaat. Onze organisatie vormt daarmee een dynamische en kennisintensieve werkomgeving voor jonge en ervaren medisch professionals.

Hoogwaardige zorg dicht bij huis, welkom in het Dijklander Ziekenhuis!