OK

Anesthesiemedewerker

Het operatieteam van het Dijklander Ziekenhuis staat dag en nacht klaar voor zowel geplande als acute operaties. Op onze beide hoofdlocaties, Hoorn en Purmerend, doen wij gevarieerde ingrepen van laag tot hoog complex. Wij beschikken over 14 operatiekamers, waaronder 4 multimediakamers, waar tezamen 220 medewerkers werkzaam zijn.

 

Uitdaging

We bieden jou volop uitdaging in je vakgebied. Je kunt bij ons doorgroeien in de preoperatieve screening, Acute Pijn Service, preoperatieve werkzaamheden op de holding of als Sedatie Praktijk Specialist. Binnen het team heerst een prettige werksfeer die ruimte laat voor zelfstandig werken en eigen verantwoordelijkheden. De beide OK complexen worden aangestuurd door een zorgmanager en per locatie zijn er 2 hoofden werkzaam.

 

Meer informatie

Het OK centrum is altijd op zoek naar gedreven en gediplomeerde operatieassistenten en anesthesiemedewerkers. Je kunt altijd vrijblijvend bij ons langskomen voor een rondleiding of een kennismakingsgesprek op de afdeling.

External video URL
External video URL

Vacatures voor OK

Staat de door jou gezochte vacature er niet bij?

Ontvang nieuwe vacatures als eerste per mail. Meld je aan voor de Job-Alert. Vacatures die voldoen aan jouw zoekprofiel worden automatisch verzonden.