Paramedisch

Martine buijs

Naast het medische personeel wordt de zorg in de breedste zin van het woord ondersteund door paramedici. In het Dijklander Ziekenhuis zijn er diverse paramedici actief binnen het paramedisch vakgebied. Je kunt hierbij denken aan fysiotherapeuten, diëtisten, verloskundigen, audiologisch assistenten, een technisch oogheelkundig assistent (TOA) of een radiodiagnostisch laborant.

 

Diverse afdelingen
Organisatorisch zijn onze paramedici bij diverse afdelingen ondergebracht. Zo is de fysiotherapeut verbonden aan de afdeling revalidatie en therapie, de TOA aan de polikliniek oogheelkunde en de radiodiagnostisch laborant aan de afdeling radiologie. Het Dijklander Ziekenhuis is regelmatig op zoek naar paramedici in diverse disciplines.

Vacatures voor Paramedisch

Martin Buijs - Fysiotherapeut

“Het motto binnen het Dijklander is ‘gezonder voelt beter’: we willen een fit ziekenhuis zijn: zowel qua medewerkers als qua patiënten.”

'DOORZETTER' Martin Buijs is fysiotherapeut

Martin Buijs werkt als fysiotherapeut op de afdeling neurologie en daarnaast als bedrijfsfysiotherapeut in het Dijklander Ziekenhuis. “Sinds ik hier als stagiair voor het eerst binnenkwam, ben ik altijd een…

Staat de door jou gezochte vacature er niet bij?

Ontvang nieuwe vacatures als eerste per mail. Meld je aan voor de Job-Alert. Vacatures die voldoen aan jouw zoekprofiel worden automatisch verzonden.